Triple Wins

Triple Wins -raaputusarpa on kolikkopeleistään tunnetun Net Entertainmentin käsialaa. Kyseessä on perinteinen raaputusarpa, joka toimii monista muista arpapeleistä tutulla periaatteella: raaputa esiin kolme samaa numeroa ja olet voittanut kyseistä numeroa vastaavan rahasumman.

Triple Wins on erinomainen valinta pienemmällä budjetilla pelaaville arpojen ystäville, sillä yhden arvan hinta on vain 50 senttiä. Triple Winsin pelaamiseen ei siis tarvita suurta pelikassaa, vaan pienelläkin talletuksella voi pelata peliä useita kertoja. Jos haluat kasvattaa tilisi saldoa entisestään jo ennen arvan ostamista, lunasta itsellesi ensitalletusbonus joltakin suosittelemistamme nettikasinoista. Voit saada jopa 200 % bonuksen, eli ensimmäisen talletuksesi triplana pelitilillesi.

Jos olet tottunut Veikkauksen arpoihin, tulee Triple Wins varmasti yllättämään sinut positiivisesti. Tämän nettiarvan palautusprosentti on nimittäin 87,5 %, joka peittoaa Suomesta ostettavissa olevat fyysiset arvat monella kymmenellä prosentilla.

Pelin pelaaminen on helppoa. Osta vain haluamasi määrä arpalippuja ja aloita raaputtaminen. Mikäli onnistut raaputtamaan esiin kolme samaa summaa, olet voittanut. Mikäli raaputussormesi on turhan väsynyt, voit myös valita automaattisen raaputuksen, jolloin voittosummat paljastuvat itsestään. Mikäli osut voittoon, voit vielä moninkertaistaa voittosummasi arvan alaosasta löytyvän X-kirjaimen kautta. Tämä X sisältää arvan voittokertoimen, eli saat voittosi X:n takaa paljastuvalla numerolla kerrottuna. Triple Wins -arvan päävoitto on 10 000 euroa, joten aivan parhaiden nettiarpojen tasolle se ei voittojen suuruuden puolesta nouse.

Leave a Reply