3WOW!

3WOW! ja Super 3WOW! ovat netin suosituimpia raaputusarpoja. Ne tarjoavat myös suurimmat voitot, joita voit arpapeleistä itsellesi saalistaa. 3WOW!-arvan päävoitto on peräti miljoona euroa, joten se kilpailee tasaisesti myös nykyaikaisten videokolikkopelien kanssa voittosummista puhuttaessa. Suurista voitoistaan huolimatta kyseessä ei ole mikään monimutkainen nettiarpa, vaan 3WOW!:n pelaaminen onnistuu varmasti kaikilta vähemmänkin netissä pelanneilta suomalaisilta.

Jos etsit netin tuottoisinta raaputusarpaa, on 3WOW! selkeä valinta. Tällä arvalla on nimittäin selkeästi korkein palautusprosentti kaikista netin arpapeleistä – Veikkauksen arvoista puhumattakaan. Sijoittamalla rahasi 3WOW!-arpaan, saat panoksesi takaisin palautusprosentilla 94,5 %. Kyseessä on todella korkea palautusprosentti, sillä esimerkiksi Onnensanat-arpa – paras Veikkauksen arvoista – palauttaa pelaajille voittoina vain 55 %.

3WOW!:n pelaaminen on todella helppoa. Valitse vain pelin alussa, haluatko raaputtaa kerralla 1, 2 vai 3 arpaa, maksa 2 euroa arpaa kohden ja aloita raaputtaminen. Mikäli onnistut raaputtamaan esiin kolme samaa rahasummaa, olet voittanut kyseisen summan verran rahaa pelitilillesi. Ainoastaan Super 3WOW! tarjoaa kolme raaputusarpaa kerralla, joten pelatessasi normaaliversiota joudut tyytymään yhden arvan raaputtamiseen kerralla.

Kuten sanouttua, 3WOW!-arvan päävoitto on upeat miljoona euroa. Se maksetaan kuitenkin hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Jos osut tässä nettiarvassa miljoonavoittoon, voit olla varma, että seuraavat 15 vuotta sujuvat oikein leppoisasti. Miljoona euroa jaetaan nimittäin kuukausittaisissa 5000 euron erissä voittoasi seuraavien 15 vuoden ajan. Tämä ei ehkä maistu kaikille pelaajille, mutta loppujen lopuksi kyseessä on kuitenkin vastuullinen tapa palkita voittaja.

Leave a Reply