Massi-arpa

Massi-arpa on yksi halvimmista Veikkauksen tarjoamista raaputusarvoista, sillä yhden arpalipun hinta on vain 2 euroa. Tämä näkyy samalla myös voittosummissa, sillä Massi-arvan päävoitto on arvoltaan vain 20 000 euroa. Näitä 20 000:n euron voittoja mahtuu 3 000 000:n arvan painokseen ainoastaan kolme kappaletta, joten rikastumisen mahdollisuudet eivät tällä halpa-arvalla ole järin suuret. Voittoja Massi-arpa tarjoaa noin joka neljännellä arvalla.

Massi-arpa on tarjoaa yksinkertaisen pelin, joka on tuttu monista kansainvälisistä nettiarvoista. Sinun tehtävänäsi on raaputtaa esiin voittonumero, joka löytyy arvan keskiosasta, kultaisen eurokolikon alta. Kun voittonumero on selvillä, voit siirtyä omien raaputuskohtiesi pariin. Massi-arvassa on viisi setelitukkoa, joiden alta paljastuvat sinun numerosi. Jos oma numerosi vastaa aiemmin raaputtamaasi voittonumeroa, olet voittanut. Jokaisella numerolla on oma voittosummansa, joka raaputetaan numeron alta. Yleisin voittosumma on tässä arvassa 2 euroa, joka kattaa peräti yli puolet Massi-arpojen voitoista.

Jos Massi-arpa houkuttaa sinua halpuutensa ansiosta, suosittelemme kokeilemaan ennemmin netin halpoja arpoja. Joukosta löytyy jopa 0,50 € panoksella toimivia nettiarpoja, jotka tarjoavat kaiken lisäksi paljon Massi-arpaa paremmat voittomahdollisuudet.