Diamond Duet

Diamond Duet on nettiarpa, josta voit voittaa huikeita summia pienellä panoksella. Jokaisessa arvassa on 25 erilaista voittomahdollisuutta, jotka laukeavat onnennumeroita vastaavia voittosymboleita raaputtamalla.

Voit valita pelin hinnan väliltä 1 € – 5 €. Diamond Duet -nettiarpa sopii siis niin suuremmalla kuin pienemmälläkin panoksella pelaaville. Saat tietenkin sitä suuremmat voitot pelistä, mitä suuremmalla panoksella uskaltaudut pelaamaan. Jos haluat jahdata suurimpia voittoja Diamond Duetista panostamatta kuitenkaan liikaa omia rahojasi, suosittelemme lunastamaan jonkin arpasivuston aloitusbonuksen. Esimerkiksi Karamba Casino palkitsee ensitalletuksesi 100 % bonuksella, eli saat talletusummasi tuplana heti kättelyssä.

Diamond Duet on yksinkertainen nettiarpa, jonka pelaaminen ei turhaa opettelua vaadi. Arvan yläosassa on viisi raaputuskohtaa, joista paljastuu viisi voittonumeroa. Viiden numeron alapuolella on 25 uutta raaputettavissa olevaa numeroa, joiden yhteydessä paljastuu myös voittosumma. Jos onnistut raaputtamaan saman numeron sekä yläosasta että alaosasta, voitat alanumeron yhteydessä olevan voittosumman itsellesi.

Diamond Duet on yksi suosituimmista nettiarvoista, sillä se ei vaadi pelaajaltaan paljoa. Kyseessä on mukavaa, nopeaa viihdettä tarjoava arpapeli, josta voi voittaa komeita voittosummia. Jos pelaat Diamond Duetia maksimipanoksella, voit voittaa jopa 250 000 euroa yhdestä arvasta. Pienemmillä panoksilla myös voittosummat jäävät hieman pienemmiksi, mutta panoksesta riippumatta pelin suurimmat voitot ovat kymmeniätuhansia euroja. Tämä peli sopii varsinkin perinteisten Veikkauksen arpojen ystäville, sillä Diamond Duetiin ei ole turhaan tungettu mitään lisäominaisuuksia. Kyseessä on yksinkertainen nettiarpa hyvillä voittomahdollisuuksilla.

Leave a Reply